Lille:


Zangeres Lille is een echte performer in hart en nieren. Haar energie en stem hebben al duizenden mensen weten te verbazen tijdens haar liveconcerten.

Eind 2009 werkt ze samen met songwriters/gitaristen/producers Casper van Vulpen en Kostek Andreev (Polen), en producer Dick Kemper (ex Van den Berg) aan een gloednieuw album genaamd "Traveling Girl", waarop uitsluitend eigen werk te horen is.

Het album "Traveling Girl" is een reis naar zelf-realisatie. Luister terwijl ze diep in zichzelf kijkt, ze haar angsten onderzoekt en haar moed op de proef stelt. Van het stevige "No Mercy Blues" tot aan de oprechte kwetsbaarheid van "The Last Goodbye", "Traveling Girl" is niet verlegen. Ze zegt hardop wat anderen alleen maar denken en leeft het leven waarvan anderen alleen maar durven dromen.

Voor twee zeer lovende artikelen over het project door de Amerikaanse producer "Pete Strobl" (o.a. Van Halen), klik op de onderstaande links:

Lille, Sophisticated rock from Holland & My long days night in Holland with the Traveling Girl

Jelle Amersfoort:


'Thuis' is het langverwachte debuutalbum van Jelle Amersfoort.

Op dit bijzondere nederpopalbum worden de warme stem en gloedvolle nummers van Jelle Amersfoort door producer Jurgen Burdorf gekoppeld aan gitaarrock, ritmische afwisseling en soundscapes, zonder de meezingbaarheid uit het oog te verliezen. Topmuzikanten en fraai artwork maken dit album compleet.

Music Maker schreef over dit album en Jelle Amersfoort: "Een aanwinst voor de nederpop".


Marlen:


Marloes Reinders, zangeres van Back to Basic, heeft onder de naam Marlen twee eigen nummers op single uitgebracht.

De schrijfwijze van Marlen is autobiografisch, waardoor de emotie en puurheid van de songs uit de speakers druipt.

Ik heb met enorm veel plezier meegewerkt aan deze single en ik ben net als alle medemuzikanten en producers erg trots op het eindresultaat!

Ben je benieuwd? Vanaf nu te bestellen op www.backtobasiclive.nl voor slechts €5,-.

Kijk tevens op de Facebook pagina van Marlen voor meer informatie en beluister daar tevens een preview van de single.
Heartshine:


Heartshine is songwriter Jesse Campfens. Hij is gespecialiseerd in het schrijven van pop-, rocksongs en ​​ballads. Ondanks dat hij leeft in Nederland, heeft hij een internationale songwriting gedachte. Hij heeft het ambacht geleerd door jarenlange ervaring en continue uitgebreid onderzoek.

In 2008 is het album "The gentle art of kissing girls" opgenomen, waarop ik te horen ben als basgitarist. Het album heeft wegens omstandigheden flink wat vertraging opgelopen, maar verkeerd zich momenteel in de mixfase.

Kijk op de website van Heartshine voor meer informatie over songwriter Jesse Campfens.