MillStreet:


Website: www.millstreetband.nl

Coverband MILLSTREET, de liveband zonder grenzen.

Oké, luister goed! Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing: Millstreet boeken!

Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal? Ook op bruiloften zijn wij graag van de partij!

Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee! De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis!

Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! "Entertainment to the Max!" noemen we het zelf. Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

Wil jij dit alles ook ervaren of hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Neem dan snel contact met ons op!

Voormalig:


Back to Basic:


Website: www.backtobasiclive.nl

De muzikanten van Back to Basic ontmoetten elkaar tijdens een eerder project. Sommigen kenden elkaar al een tijdje en met anderen speelden ze voor het eerst samen. Bijzonder was de klik die er ontstond door de inspiratie die ze elkaar gaven. Ze herkenden de manier van muziek maken. Feel that groove, feel that music en dan lijkt het vanzelf te gaan. Back to basic geeft een heel eigen draai aan nummers; of dit nou een good old rocksong, soulklassieker of een top 40 hit is.

Verrassend is dat deze band in verschillende bezettingen te boeken is - of dit nou klein akoestisch in de kerk is of in een donker kroegje, klein theatertje of heel uniek: gezellig bij u in de huiskamer (dicht bij de mensen, klein versterkertje mee...). Terug naar waar het ooit begon...

i-Like:


Allround coverband i-Like is in 2012 opgericht met als doel om de lat binnen de amusementsmarkt te verhogen. i-Like probeert dit telkens weer met haar frisse, jeugdige en moderne uitstraling en haar actuele repertoire. Dit alles wordt combineert met ongekend hoge muzikaliteit, eigentijdse show en de drang om elke keer weer boven zichzelf uit te stijgen.

i-Like bestaat uit 6 muzikanten die elkaar vonden via “Social media”. Allen hebben ze een schat aan ervaring, waarbij zangeres Sascha James en zanger Willem de Beer absolute meerwaarde betekenen. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium. Door haar brede inzetbaarheid is i-Like voor vrijwel elk evenement geschikt. Denk hierbij aan dancings en discotheken, feesttenten/kermissen en openlucht manifestaties, grote bedrijfsfeesten, maar ook intieme privéfeesten en bruiloften.

i-Like presenteert een voortdurend vernieuwende frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers. De nadruk ligt voornamelijk op het actuele Top 40 repertoire, maar ook worden de 70’s, 80’s & 90’s, het Nederlandstalige lied, Easy-listening, Trance & Dance en stevige Rock absoluut niet geschuwd. i-Like is van alle markten thuis en zal haar repertoire, afhankelijk van de gelegenheid, zorgvuldig uitkiezen.

Roofgarden:


Opgericht in 1995 door Rudy Nijhuis, John Weijel en Anton Nijen Es, veroverde deze band een onomstreden toppositie in de bruiloften- en evenementenwereld. Roofgarden heeft een eigentijdse uitstraling, en bestaat uit vijf “beulen” van muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Lille Mulder een absolute meerwaarde betekent.

Door de brede inzetbaarheid van de Roofgarden heeft de band zich geliefd gemaakt bij tal van verschillende opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings en discotheken, op grote bedrijfsfeesten zowel als op intieme privé-feesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties zowel in Nederland als daarbuiten.

Nadat in 2005 de band een stevige herformering heeft ondergaan heeft de band haar positie op de amusementsmarkt zo mogelijk nog verstevigd. Dat noemen we nou met de tijd meegaan… Want de band weet dat stilstand hetzelfde betekent als achteruitgang. Dit wordt geïllustreerd door de grote rol die de band sindsdien op verschillende grote evenementen speelde. Kortom, Roofgarden goes on tour met The Party Explosion. Een frisse show met nog steeds de beste en mooiste covers. Een hechte eenheid die net zoveel plezier in het optreden hebben als de mensen voor het podium.

Roofgarden straalt niet, het spat van het podium!

Jelle Amersfoort:


Website: www.jelleamersfoort.nl

"Een aanwinst voor de vaderlandse Nederpop schreef het toonaangevende blad Music Maker iets meer dan een jaar geleden, en ze hebben geen ongelijk gekregen: het lijkt er inmiddels op dat heel Nederland valt voor de frisse "nederpop met een theaterrandje" van Jelle Amersfoort (1980). "Goedemorgen (Ik denk aan uren)", Jelle's eerste landelijke release, behaalde in maart 2008 de 22e positie van de Nationale Top 100, stond enkele weken op 3 in de NL Top 20. Jelle was een week lang elke dag te horen in Stenders Eetvermaak op 3FM.

Het talent van Jelle bleef al veel eerder niet onopgemerkt, want in 1999 was hij 1 van de 14 kandidaten in RTL4s Your Big Break, waarvoor hij een week mocht samen werken met Paul de Munnik. Jelle was daarnaast nog finalist in de Grote Prijs van Nederland, won het Volgspot Open Podium van de NCRV, en werd gevraagd om een lied van Stef Bos in een nieuwe jas te steken. In het voorjaar van 2005 was Jelle meerdere keren de hoofdgast tijdens de theatershow Het draagbare huis van Henk Hofstede, de voorman van The Nits. In december 2005 stond Jelle tegenover een publiek van 20.000 mensen tijdens het Philips Ameezing concert in Gelredome, Arnhem. In 2007 begon Jelle met zijn daglijkse tv-programma "De Bamboeclub" op Jetix en kort daarna verscheen zijn eerste landelijke single "Goedemorgen". Vanaf maart 2008 was Jelle wekelijks te zien in de populaire (wekelijks 600.00 kijkers) reallife soap "Koningstheaterakademie" op Omroep Brabant TV. Op diezelfde zender presenteert Jelle vanaf november 2008 de spannende tv-battle tussen jonge ondernemers: "You B.C.".

Invalwerkzaamheden:


Bij onderstaande bands heb ik regelmatig als invalbasgitarst op het podium gestaan.

Back in the Groove
Tof Partyband
MmoozZ
Los Zand
B*Gentle
Bollox Bloose Brothers Revue
Tribute
Footloose